Lingua: enitesdefrruzh-hantkopl

HOTEL SHIP SUPPLYING
MANUFACTURERS CONSORTIUM

Caldo Freddo

Servizi per antipasti, primi, secondi, insalate, o dessert,
che hanno in comune uno speciale inserto che permette di mantenere
a lungo la temperatura della pietanza (calda o fredda)
per poter gustare al meglio i nostri piatti.
La ciambella termica va riscaldata in forno ad una temperatura
variabile tra i 160′ C ed i 250′ C, o conservata in freezer a – 14° C.
In queste condizioni e in grado di mantenere la temperatura
desiderata (da – 5° C a + 50° C) per un periodo che varia dai 20
ai 30 minuti.
Sets for starters, first courses, mains, salads or desserts. They all have
in common a special insert that allows preserving the temperature of
the food (hot or cold) for a long time, so we can taste our meals at their
best.
The thermal doughnut needs to be heated up in the oven at a temperature
between 160° C and 250° C or put in the freezer at a temperature
of -14° C. The desired temperature of the food (from -5° C to +50° C)
can in this way be preserved for 20 up to 30 minutes


Indietro